Canada and USA 2010
Where2Go

19 Las Vegas

15 juli 2008

overnachting: Circus Circus, Las Vegas


Na lekker te hebben uitgeslapen zijn we met de auto naar Venetian gereden. Hier hebben we eerst een heerlijk ontbijt-buffet gedaan. Daarna zijn we het hotel gaan bekijken. Alles is hier gemaakt in de stijl van Venetiё. Ook de het kanaal met de gondels ontbreekt niet.
Venice
Op het grote marktplein is net een voorstelling begonnen met muzikanten, dansers, Italiaanse zangers en zangeressen. Dit maakt op Mylla schijnbaar zoveel indruk dat ze de rest van de dag aria’s loopt te zingen :-) De overkapping van het hele plein (met winkels en restaurants) is beschilderd met blauwe lucht en wolkjes. Het is dat je de sprinklers ziet zitten, anders lijkt het door de belichting net alsof je buiten loopt.
Venice
Vanuit een van de straatjes komen we in een winkelcentrum waar alle (hele) dure merken zijn vertegenwoordigd. De hal is weer schitterend aangekleed met beelden, watervallen en fonteinen. Aangezien het toch wel wat boven ons budget is :-( gaan we via de diverse straatjes en uiteraard het casino weer terug naar ons hotel.

Marisol en oma gaan naar één van de outlet- shoppingmalls, terwijl Mick en Mylla met mij (Patric) naar het zwembad gaan. De kinderen wisselen de hele middag tussen het gewone zwembad en het bubbelbad en hebben het prima naar hun zin. Er wordt niet één keer door de Lifeguards naar hen gefloten ! Ze hebben de Amerikaanse zwembadregels dus al goed onder de knie.

Op de hotelkamer zijn we nog even gaan “chillen”. Marisol en oma komen ons bij de hoofdingang ophalen en daarna zijn we naar Mirage gereden. Het diner-buffet was hier ongelooflijk uitgebreid. Er waren verschillende afdelingen waar alle delen van de wereld waren vertegenwoordigd met hun bijbehorende gerechten. Uiteraard ook weer een zeer ruim gesorteerd dessert-afdeling. Het is maar goed dat wij allemaal zo’n goede zelfbeheersing hebben :-)

Hierna zijn we richting Bellagio gelopen. Aangezien op dit stuk van de Strip een aantal grote hotels zijn geconcentreerd, hebben we er hier direct een aantal van gezien: o.a. Imperial Palace, Flamingo, Bally’s, Caesars Palace en natuurlijk Bellagio. Alles is over-the-top en groter dan grootst. Het lijkt alsof we weer terug zijn in Disneyland. Alleen ontbreken Mickey Mouse en zijn vrienden.
Ceasars Palace
De fonteinen-show voor Bellagio is erg mooi om te zien en erg toepasselijk op muziek van Frank Sinatra. Doordat de wind onze kant op staat, krijgen we ook direct een heerlijke verkoelende douche.
Bellagio
Na de show lopen we over de Strip weer terug naar Mirage waar onze auto staat. Op zich zien we nu dezelfde hotels, maar het begint langzaam donker te worden. Hierdoor gaat er steeds meer neonverlichting aan wat alles een heel ander uiterlijk geeft.

Morgen vertekken we naar Zion N.P., maar over ongeveer een week komen we weer terug in Las Vegas. We slapen dan in Luxor. De hotels die aan die kant van de Strip zitten kunnen we dan gaan bekijken.

<< naar dag 18 terug naar begin Amerika terug naar begin pagina naar dag 20 >>