Canada and USA 2010
Where2Go

14 Los Angeles - San Diego

10 juli 2008

overnachting: Days Inn San Diego Seaworld/Airport


Route dag 14

Na de drukke dagen van Disneyland doen we het vandaag wat rustig aan.
Lies en ik hebben alleen wat slecht geslapen, want naast het feit dat het behoorlijk warm was, hadden we veel last van onze bovenburen die de kinderen om 00.45 uur nog lieten rondrennen door de hotelkamer, grrrr.
's Ochends vroeg om 6.00 was ik helaas al weer wakker en ben toen maar de was gaan doen. We kregen een beetje tekort aan T-shirts en ondergoed, dus het was wel weer nodig.

Na het ontbijt zijn we rustig richting San Diego gegaan. Onderweg hebben we nog een stop gemaakt bij een chique Mall, want Patric had dringend nieuwe tapes nodig voor de camera (hij heeft al 5! uur gefilmd --> daar moet straks stevig in geknipt worden voor de Blu-ray film). Met wat Starbucks-drinken zijn we via de kust verder gereden.

Bij een tolweg hebben we bij het wisselapparaat voor de slagboom meteen even wat dollars gewisseld voor muntjes voor de wasmachines en drogers :-) Dat was niet de bedoeling, denk ik, maar wel makkelijk :-)
Rond 16.00 uur kwamen we aan bij het hotel. Pat, Lies en de kinderen zijn even bij het zwembad terwijl ik de website weer even bijwerk. Vandaag even geen foto's, morgen bij Sea World komen er vast wel weer een heleboel bij....

Groetjes aan iedereen van ons allemaal!

<< naar dag 11 terug naar begin Amerika terug naar begin pagina naar dag 15 >>