Canada and USA 2010
Where2Go

Amsterdam – Sydney

december 2006

We waren onderweg naar Schiphol toen bleek dat Mick zijn knuffel thuis had laten liggen.Groot drama natuurlijk, want zo'n spannende eerste vliegreis is natuurlijk moeilijk zonder je favoriete knuffel! KnuffelAangezien we geen tijd meer hadden om terug te gaan, beloofden we hem dat hij op Schiphol een nieuwe knuffel mocht uitzoeken...
We waren redelijk snel ingecheckt en na de douane zagen we een winkeltje dat knuffels verkocht en gelukkig zat er een geschikte voor Mick bij, phew!

Mick MyllaHelaas was ik (Marisol) snotverkouden, en voelde ik me onderweg vreselijk beroerd, maar de kinderen hebben zich de hele reis perfect gedragen! We hebben totaal geen last van ze gehad!

Tijdens de overstap in Kuala Lumpur ben ik op een bankje een tijdje gaan slapen en gelukkig was ik daarna wat opgeknapt en voelde me de rest van de reis wat beter.
Patric was ondertussen wat gaan eten en drinken met de kinderen en hebben zich tijdens de korte wachttijd wel vermaakt

Toen we aankwamen in Sydney werden we door Rob (Marisol's broer) opgehaald, die ons meenam naar hun huis. Ze waren inmiddels verhuisd en ook voor ons was dit dus een andere plek dan vorig jaar.

Mick en Mylla vonden het heel leuk om Keean weer te zien en ook de eerste kennismaking met Roan was er leuk.
Inmiddels was het al weer avond en zijn we lekker naar bed gegaan.

terug naar begin Australie terug naar begin pagina naar deel 2 >>