Canada and USA 2010
Where2Go

10 Billund / Legoland

16 augustus 2011

overnachting: Lalandia Feriecenter, Billund


Ook vandaag willen we weer naar Legoland. Er zijn  een paar attracties die we gisteren nog niet gedaan hadden, en de rest van de tijd kunnen we nog een paar dingen doen die we echt leuk vonden.
Legoland
Mick en Mylla willen zowiezo nog een paar keer in de Power Builder....Wij gaan met ze mee, maar mogen niet kijken wat ze instellen. Vervolgens worden we dus alle kanten op gesmeten! Oeioeioei!

Ook doen we vandaag nog de "natte" attracties: "Vikings River Splash" en natuurlijk de "Pirate Splash Battle". Gelukkig is het zonnig en drogen we snel weer op.
Vikings Splash Battle
Na de late lunch heeft Mick ook zijn souvenir uitgezocht en gaan we weer terug naar Lalandia. Terwijl Patric de zwemspullen ophaalt, gaan M&M en ik even bij de geitjes langs die vlak bij het Aquadome lopen. Ze zijn heel nieuwsgierig en brutaal, en klimmen boven op je,  als je in het gras zit....

Als Patric weer terug is, lopen we met z’n allen naar de Aquadome. We gaan lekker een paar uurtjes zwemmen, maar om 18:30 uur wordt het ineens superrustig. Ook zien we dat de glijbanen gestopt zijn. Dan worden we vriendelijk verzocht naar de kleedruimtes te gaan....Blijkbaar gaat alles nu al dicht en willen ze het zwembad leeg hebben om 19:00 uur.....Wij dachten dat je kon ZWEMMEN tot 19:00 uur.....Maar goed.....
Aangezien we ’s middags al uitgebreid geluncht hebben, halen we nu even een lasagne, die we in ons huisje in de oven doen. Met wat stokbrood en kruidenboter en als toetje Ben & Jerry is het prima te doen!!!

<< naar dag 9 terug naar begin Denemarken terug naar begin pagina naar dag 11>>