Canada and USA 2010
Where2Go

27 Powel River – Gold Coast – Vancouver

4 augustus 2010

overnachting: Sandman Signature, Richmond (Vancouver Airport)


Route Dag 27

Deze laatste dag is iets anders verlopen dan we gepland hadden...Ik had gisteren het gevoel dat ik twee kleine splintertjes in mijn duim had, maar ik kon ze niet vinden. Goed schoongemaakt en ik voelde wel dat het wat begon te zweren, maar het leek niet heel ernstig.
Vanochtend werd ik echter wakker met een dikke, rode duim en een rode streep over mijn arm naar boven. We wilden hier snel even naar laten kijken, want we wisten niet of dit heel snel erger zou worden.

Gold CoastAangezien we vandaag twee keer met een veerboot moesten overvaren, probeerden we eerst om halverwege deze route een ziekenhuis/dokterspraktijk te bezoeken.
We vonden deze, maar aangezien het niet urgent genoeg was, moesten we wachten tot het algemene spreekuur. Dit zou nog zo'n anderhalf uur duren.
In die tijd konden we inmiddels ook al weer met de volgende veerboot over en aangezien Marisol zich verder nog goed voelde, besloten we om maar direct door te rijden naar een ziekenhuis in Richmond, vlak bij ons hotel.

Uiteindelijk ben ik daar 6 uur geweest, voornamelijk veel wachten, en een infuus met antibiotica gekregen, ze hebben de zweer opengemaakt en nog een paar X-rays gemaakt om zeker te zijn dat er geen 'foreign body' inzat (kan ook een splinter of een haartje zijn, maar het klinkt heel eng ;-)
Uiteindelijk gingen we om 21.00 het ziekenhuis uit...
Morgenochtend moet ik nog een keer aan het infuus, en dan kunnen we naar huis....
Beetje flut-einde, maar de rest van de vakantie is super geweest!!! We hadden deze dag graag iets meer tijd gehad voor de Gold-coast, maar het belangrijkste was natuurlijk dat Marisol weer was "opgelapt".
Het lijkt wel alsof er geen vakantie voorbij gaat waarin we niet iets medisch hebben te verduren: gebroken arm (Mick - Austalie 2006/2007, gebroken voet (Mick - USA 2009), vinger doorboord (Marisol - Maleisië 2001)...en nu dit weer....hellup ;-)

P.s. donderdagochtend is de rode streep al een heel stuk afgezakt. Mijn duim ziet er nog wel zielig uit, maar ik hoop dat die ook snel weer opknapt ;-) doeg!!!

<< naar dag 26 terug naar begin Canada terug naar begin pagina naar dag 28 >>