Canada and USA 2010
Where2Go

3 High River - Gardiner

11 juli 2010

overnachting: Yellowstone Village Inn, Gardiner


High River - Gardener

We zijn weer vroeg wakker, dus gaan we snel op weg. Vandaag moeten we de langste afstand rijden.Eerst zouden we van Calgary naar Yellowstone in 2 dagen rijden, maar we wilden toch graag wat van de Stampede meemaken. We pakken nog wat ontbijt mee van het hotel, wat net wordt klaargezet (05.45 uur).Om 06.00 uur precies vertrekken we richting Gardiner. Hoewel het een enorm lange rit is, vervelen we ons toch niet. Het landschap is afwisselend glooiend, met af en toe een ja-knikker en graanvelden.

Weg Naar Yellowstone

We zien ook al wat wildlife (coyote en wat herten)Bij de grens is het niet druk. Toch moeten we allerlei formaliteiten afhandelen en helaas gaan onze appel van het hotel en de gisteren gekochte mandarijnen de prullenbak in..... In Great Falls halen we nog even een paar spulletjes en onderweg eten we wat broodjes in de auto. Helaas konden we de finale van het WK voetbal niet zien, maar we worden via SMS op de hoogte gehouden door Pat’s moeder....Helaas loopt het voor Nederland niet goed af....In de verlenging wordt het uiteindelijk 1-0 voor Spanje...Grrrrr...Nou ja, nu we ver weg zijn voelt het wat minder vervelend dan als we in Nederland de wedstrijd hadden gekeken....

WK Finale

Ook in Amerika werd het team ondersteund, maar helaas heeft het niet geholpen...

In de verte zien we ineens de besneeuwde bergtoppen van de Rocky Mountains opduiken. Na het inchecken in het hotel willen Mick en Mylla meteen even zwemmen. Wij hebben daar eigenlijk niet zoveel zin in, maar gaan toch lekker mee. De kinderen hebben zich gedurende de monsterrit perfect gedragen, dus nu mogen ze lekker even uitrazen.

<< naar dag 2 terug naar begin Canada terug naar begin pagina naar dag 4>>