Disneyworld 2009
Where2Go

7 Blizzard Beach waterpark

23 oktober 2009

Vandaag gaan we naar het andere waterpark van Disney, Blizzard Beach.
Hier is een ‘sneeuwstorm’ geweest, waardoor er allerlei ski-pistes zijn gerealiseerd. Toen begon de sneeuw te smelten en bleef er een waterpark over…
Je kunt de berg lopend op, maar ook met een skilift. Er zijn chalets, veel glijbanen, met banden of tobogans, je kunt tegen elkaar racen, een grote familieslalom-baan met rubberbanden etc. Voor de durfals zijn er twee superspeedslides, waar je vrijwel loodrecht naar beneden gelanceerd wordt…

Your browser does not support HTML5 video

Echt de moeite waard, heel leuk!!!


Na het park ga ik (Marisol) met Mick even naar Downtown Disney. We willen even kijken of we hier een leuk kadootje kunnen scoren, maar de winkel is te groot en wij zijn te moe. We gaan dus onverrichterzake weer naar huis….Oh ja, we vinden op de grond een klein plastic krokodilletje, joehoe!!!

‘s Avonds gaan we naar een Dinnershow in het Polynesian Resort.
Polynesian

Er was een show van een groep dansers/danseressen en zangers/zangeressen. Alles in Hawaiïaanse stijl. Er werden een aantal lokale dansen uitgevoerd.
Ook waren er een aantal liedjes uit de "Lilo & Stitch"-films. Het was wel leuk, maar aangezien we erg moe waren, konden we er niet helemaal van genieten.
We hebben dus lekker wat gegeten en vlak voor het einde zijn we weggegaan….
We waren allemaal toe aan een goede nacht.

<< naar dag 6 terug naar begin Florida terug naar begin pagina naar dag 8>>