Disneyworld 2009
Where2Go

6 Magic Kingdom / Epcot

22 oktober 2009

‘s Morgens gaan we een paar uurtjes naar Magic Kingdom.
Magic Kingdom
We zijn er vroeg, dus doen eerst even een paar attracties. Dit park lijkt het meeste op Disneyland Parijs, dus veel attracties zijn ons al bekend....maar nog steeds leuk

We gaan ontbijten in het kasteel. In dit kasteel zit het restaurant Cinderellas Royal Table. Alles is hier in ridder-stijl en we krijgen bezoek van verschillende prinsessen.

Na het ontbijt gaan we nog langs de leukste attracties en ‘s middags koelen Mick en Mylla nog even af bij een paar totempalen, maar de straal van achteren zien ze niet aankomen

In de middag gaan we nog een laatste keer terug naar Epcot. Eerst gaan we nog een paar keer in Test Track. Daarna gaan Mick en Marisol nog een keer naar Mission Space. Mylla wil nog graag naar de Charactar Meeting Place om haar favoriete Disney figuren nog eens te ontmoeten.

Daarna wil Mick nog graag naar Spaceship Earth (in de beroemde bol) en wat internationale hapjes proeven op het Food & Wine-festival.
Mylla is erg moe, dus ik ga vast met haar terug naar het hotel om wat uit te rusten.

Als aan het eind van de middag Patric en Mick ook weer terug zijn, relaxen we nog wat rondom het meer bij het Caribbean Beach Resort.

<< naar dag 5 terug naar begin Florida terug naar begin pagina naar dag 7>>