Disneyworld 2009
Where2Go

2 Disney Hollywood Studios

18 oktober 2009

Inderdaad zijn we, zelfs na een lange reis, toch vroeg wakker….
Het is toch altijd weer wennen aan een andere tijdzone.
Vroeg op

We gaan vroeg ontbijten in het Cape May Cafe. We hadden dit vooraf al gereserveerd, omdat we wisten dat we daar vandaan met de boot naar de Hollywood Studios konden gaan.
Omdat we er vanuit gaan dat de shuttlebussen nog niet rijden, bestellen we een taxi. Deze brengt ons via het netwerk van wegen naar het Disney's Beach Club Resort, waar het restaurant zit. Deze is nog niet open, dus voor het eten lopen we nog even een stukje langs het meer bij het hotel.
Disney's Beach Club Resort

Bij de ingang van het restaurant worden we omgeroepen en blijkt dat we "Family of the day" zijn.
Family Of The Day Het betekent dat we het restaurant mogen openen (?!) door een bel te luiden, aan een aparte tafel komen te zitten (met tafelkleed, ontdekt Mick en de kinderen krijgen een knijpertje met Tinkerbel die licht kan geven…
En natuurlijk het gevoel van eeuwige roem.

Helaas betekent het niet dat we straks in het park voordeel hebben, we moeten net als alle andere ‘sloebers’ in de rij gaan staan .

Het eten smaakte prima en uiteraard werden ook de eerste foto's gemaakt met de Disney figuren die aan tafel op visite kwamen.
Donald Mylla

Na het ontbijt gaan we met de boot naar Hollywood Studio’s. We hebben gerekend op mooi weer, maar er blijkt vandaag net een enorm koufront over te trekken. De kinderen hebben nog een fleecetrui aan, maar wij staan de hele dag te rillen in ons T-shirt….
Het is wel zonnig, maar het blijft de hele dag wel wat fris.

Wij vinden achteraf de andere parken voor ons wat leuker, maar ook In Hollywood Studio’s zijn hele leuke attracties, zoals Toy Story Mania, Star Tours en de musical "Belle en het Beest".
Beauty And The Beast Beauty And The Beast
Beauty And The Beast

Verder was er 's avonds nog het spektakel van Fantasmic!
En als de kinderen wat groter zijn, kunnen ze een keer mee in de Tower of Terror en Rock’n Roller Coaster (moeten we wel nog een keer terugkomen natuurlijk....)

‘s Avonds hadden we gereserveerd bij Sci-Fi Dine-In Theater, een Drive-in theater, waar je eet in een ‘cabriolet’, terwijl er fragmenten van oude science fiction-films worden getoond.
Scifi Diner

<< naar dag 1 terug naar begin Florida terug naar begin pagina naar dag 3>>