Disneyworld 2009
Where2Go

1 Amsterdam – Orlando

17 oktober 2009

Vandaag vliegen we ‘s middags met Martinair rechtstreeks naar Orlando.

Een paar dagen voordat we weggingen had Mick een botje in zijn voet gebroken. We hadden dus nog even een extra obstakel te overwinnen....
Gelukkig had hij gips gekregen dat makkelijk los- en weer vastgemaakt kon worden. Dit was prettig tijdens de vlucht, want dan willen je voeten nog wel eens opzetten en met normaal gips zou dat erg pijnlijk zijn.
Ook kan hij het afdoen als hij gaat douchen of zwemmen.

De reis verloopt voorspoedig, en rond half 7 ‘s avonds komen we aan op de luchthaven.

Nadat onze koffers van de band rollen, gaan we op zoek naar de Shuttle-service, die ons naar het Caribbean Beach Resort zal brengen.
Er blijkt een heel apart bus-station te zijn voor Disney. Vanaf daar vertrekken alle bussen naar de verschillende hotels op het resort.
We vinden het bus-station snel (uiteraard goed aangegeven) en al snel vertrekken we met die van ons. Het is een luxe tour-bus en op de TV-schermen worden verschillende informatiefilmpjes over Disneyworld getoond.
Na ruim een half uur komen we aan in het Disney-gebied. Direct valt ons op hoe groot het is. Er gaan grote wegen doorheen, die alle parken, hotels, resorts, sportcomplexen, etc met elkaar verbinden.

Aangekomen bij het centrale gebouw van het Caribbean Beach Resort kunnen we vlot inchecken en uiteindelijk zijn we rond 22.00 in onze hotelkamer….
We gooien onze spullen neer en stappen meteen vermoeid in bed. Door het tijdsverschil was het toch wel weer een lange dag.
Zondagochtend zullen we waarschijnlijk door de jetlag toch wel wat vroeger wakker zijn….

Wat impressies van het Caribbean Beach Resort bij ondergaande zon: Caribbean Beach Resort Caribbean Beach Resort

terug naar begin Florida terug naar begin pagina naar dag 2>>